Precíziós növénytermesztés és környezetbarát termékek
HU | EN

Ino PZn

Gyökérnövekedést aktiváló lombtrágya. Nagyobb gyökérzet, több víz és tápanyag felvétel!

Danuba Ino Pzn

Erőteljesebbé teszi a növény gyökérnövekedését a termékben lévő magas foszfor és cink tartalom miatt. A nagyobb gyökér több vizet és tápanyagot képes felvenni!

A levélre kiadott Ino Green PZn közel 100%-a hasznosul, míg a talajon keresztüli foszfor műtrágyázás hatékonysága nagyban függ attól, hogy a kijuttatott foszfor műtrágya milyen közel van a gyökérhez, mivel a foszfor a talajban évente csak néhány millimétert képes elmozdulni. Így az Ino Green PZn foszfor lombtrágyázás hatékonysága akár 10-20-szor is hatékonyabb, mint a hagyományos, talajon keresztüli foszfor kijuttatás.
Javasolt technológia: Megfelelő levélfelület szükséges (min. 4-6 levél), hogy a termék a növénybe felszívódjon. Különösen javasolt a használata akkor, ha a talaj foszfor- vagy cink tartalma nem megfelelő, valamint ha alacsony a talajhőmérséklet és így a foszforfelvehetőség gátolt.
Felhasználható: Kukorica, napraforgó, szója, borsó és egyéb tavaszi vetésű növények, zöldségnövények, különösen a gyökérzöldségek
Hatóanyag:
P2O5 Zn K2O
foszfor cink kálium
440 g/l 100 g/l 75 g/l
Dózis: szántóföldi kultúrákban: 3-4 liter/ha, kertészeti kultúrákban: 2 liter/ha
Kiszerelés: 10 liter (14,8 kg)
Minőségét 5-30 fok között, közvetlen napfénytő védett száraz raktárban, eredeti csomagoló anyagban tárolva 36 hónapig megtartja. A Danuba a termékeinek optimális hatásához, 25 fok alatti kijuttatási hőmérséklet szükséges.